|
bulgaria1488
|
 Показвате ли ръката си ?
Аз често си показвам ръцете ,в зависимост от опонентите на масата ,пример всички фолдват на 2-3 рейза ,показвам веднъж 28офф ,показвам следващата ръка ако и тя е слаба ,после ако имам карта рейз ако нямам ,само кол все едно ми е писнало никой на да не плаща.След 3-4 ръце ми се изплаща вдигам 3-4 пъти пота ,и веднага един ,двама са ол ин ,а аз съм с АА ,АКс и т.н. Или пък играя срещу някой много агресивен играч (до тази ръка съм чек/фолд) 3бет той бяга показвам слаба ,ако плати рейз на търна ако рейзне или плати фолд ,но по-често фолдва и я показвам слабата ,след 2-3 ръце пак така ,но със силни карти ,той е запомнил какво съм направил преди малко и се набива... Всъщност доста често показвам слаби ръце ,за да изнервя даден играч и да го накарам да ми плати ,когато имам карти.И показвам силни ръце ,за да мине един блъф в някой удобен пот......Това обаче важи само за фрийроли
|
|
BgPokerFan
Регистриран на: 28 Фев 2008, 23:00 Мнения: 671 Местоположение: София
|
 Re: Показвате ли ръката си ?
Аз показвам ръце в зависимост от това какво искам да мислят за мен противниците. Ако искам да ги накарам да мислят че съм безрасъден играч ще им показвам блъфовете и ако искам да ги накарам да фолдват повече показвам само силни ръце. Друга причина да се показват ръце е да се изнерви противника за да отиде на тилт.
_________________ If you don't strive for perfection, you will never achieve excellence. If you are too careful, your whole life can become a fucking grind.
|