Дата и час: 06 Сеп 2010, 10:06

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Показвате ли ръката си ? 
Автор Съобщение

Мнение Показвате ли ръката си ?
Аз често си показвам ръцете ,в зависимост от опонентите на масата ,пример всички фолдват на 2-3 рейза ,показвам веднъж 28офф ,показвам следващата ръка ако и тя е слаба ,после ако имам карта рейз ако нямам ,само кол все едно ми е писнало никой на да не плаща.След 3-4 ръце ми се изплаща вдигам 3-4 пъти пота ,и веднага един ,двама са ол ин ,а аз съм с АА ,АКс и т.н.
Или пък играя срещу някой много агресивен играч (до тази ръка съм чек/фолд) 3бет той бяга показвам слаба ,ако плати рейз на търна ако рейзне или плати фолд ,но по-често фолдва и я показвам слабата ,след 2-3 ръце пак така ,но със силни карти ,той е запомнил какво съм направил преди малко и се набива...
Всъщност доста често показвам слаби ръце ,за да изнервя даден играч и да го накарам да ми плати ,когато имам карти.И показвам силни ръце ,за да мине един блъф в някой удобен пот......Това обаче важи само за фрийроли

07 Фев 2010, 05:14
Профил Изпрати лично съобщение
Аватар

Мнение Re: Показвате ли ръката си ?
Аз показвам ръце в зависимост от това какво искам да мислят за мен противниците. Ако искам да ги накарам да мислят че съм безрасъден играч ще им показвам блъфовете и ако искам да ги накарам да фолдват повече показвам само силни ръце.
Друга причина да се показват ръце е да се изнерви противника за да отиде на тилт.

08 Фев 2010, 13:01
Профил Изпрати лично съобщение WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]