Re: Покер Училище на Бг Покер Клуб.
Здравейте! Онзи ден си писах за кратко с BgPokerFan в скайп и се сетих за вас и какво да видя аз - една прекрасна изненада! Играя покер онлайн вече повече от година с истински пари, макар и дребни и с чести, понякога дълги почивки. Опасявам се обаче, че все така не мога да изляза на истински плюс. Може би, защото не му отделям достатъчно време. Както и да е! Ето го и моят въпрос за училището:
Спомням си, че когато започнах да играя с истински пари се регистрирах на Нордика с рейкбек бонус и инстант 100% кеш бонус (пак през ваш банер мисля)... Не съм влизал там от както тилтнах още през първите няколко дни. Тогава бях доста заблуден.

Все така ме е страх от този сайт и играя в ПС, защото там има най-много хора и се предполага най-много риба.

Мога ли да участвам във вашето покер училище въпреки това? Наистина искам да се уча и да бъда не просто печеливш играч, а истнски добър такъв. Чувствайте се свободни да ме питате всичко за опита ми - пазя всичките си ръце за последните месеци в ПС. Все така уча и работя, но мисля че мога да отделям известно време за това, стига да ме искате. Ако е така - кажете как да започнем!

ПС Имам сметка в нетеллер, защото имах малки проблеми с букърс.
Едит: Малко поизлъгах - не съм печеливш играч в дългосрочен план тъй като играя снг. Истината е, че играя понякога и 2/5ц кеш и там печеля малко, но от сърце.